Objednávky na tel: +420 604 454 566, +420 731 330 853 od 9:00 do 11:00 hodin | |||||
RESTAURACE – PENZION | |||||
“Merlin“ | |||||
25.3. - 29.3.2024 (podáváme do vyprodání od 11.00 do 15.00) | |||||
Pondělí | polévka: | Zeleninová s houbami | |||
1. | Kuřecí paličky po staročesku, rýže, okurkový salát | 152 Kč | |||
2. | Vepřové nudličky se smetanou, uzeným sýrem a brokolicí, hranolky | 152 Kč | |||
3. | Žemlovka s jablky | 145 Kč | |||
Úterý | polévka: | Kozí brada | |||
1. | Steak z krkovice na zelených fazolkách, americký brambor | 152 Kč | |||
2. | Smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarka | 152 Kč | |||
3. | Žemlovka s jablky | 145 Kč | |||
Středa | polévka: | Vývar s rýží a hráškem | |||
1. | Kuřecí hospodář na placičkách | 152 Kč | |||
2. | Hovězí s rajskou omáčkou, houskový knedlík | 152 Kč | |||
3. | Žemlovka s jablky | 145 Kč | |||
Čtvrtek | polévka: | Kulajda | |||
1. | Moravský vrabec, špenát, bramborový knedlík | 152 Kč | |||
2. | Špagety s kuřecím masem,rajčaty, sypané sýrem | 152 Kč | |||
3. | Žemlovka s jablky | 145 Kč | |||
Pátek | |||||
VELKÝ PÁTEK – Státní svátek | |||||
Nabídka z jídelního lístku | |||||
TÝDENNÍ NABÍDKA | |||||
4. | Smažený sýr, hranolky, tatarka | 155 Kč | |||
5. | Smažený kuřecí řízek, vařený brambor s máslem | 155 Kč | |||
6. | Špagety aglio olio | 145 Kč | |||
7. | Kousky lososa na bylinkách, vařený brambor | 155 Kč | |||
Váha masa a sýru poledního menu: 130g v syrovém stavu | |||||
Při změně přílohy je účtován doblok 10,-Kč | |||||